Xucla

Тунел за измиване 1300 единици/час

Xucla

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 1300 е с капацитет от 1300 единици/час. Водата се затопля чрез електрически съпротивления. Тунелите са оборудвани с ротационен филтър, които премахва твърди частици и осигурява максимална производителност. Процесът на измиване включва фаза на предварително измиване със студена вода, измиване с гореща сапунена вода и изплакване.

Тунелите за миене от серията „ESFERA“ могат да бъдат адаптирани към нуждите и изискванията на всеки клиент. Дизайнът на машините позволява достъп до всяка една част от машината, като по този начин улеснява нейната поддръжка и почистване.

Тунел на измиване 1000 единици/час 

Xucla

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 1000 е с капацитет от 1000 единици/час. Водата се затопля чрез електрически съпротивления. Тунелите са оборудвани с ротационен филтър, които премахва твърди частици и осигурява максимална производителност. Процесът на измиване включва фаза на предварително измиване със студена вода, измиване с гореща сапунена вода и изплакване.

Тунелите за миене от серията „ESFERA“ могат да бъдат адаптирани към нуждите и изискванията на всеки клиент. Дизайнът на машините позволява достъп до всяка една част от машината, като по този начин улеснява нейната поддръжка и почистване.

Тунел за измиване 800 единици/час

Xucla

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 800 е с капацитет от 800 единици/час. Водата се затопля чрез електрически съпротивления. Тунелите са оборудвани с ротационен филтър, които премахва твърди частици и осигурява максимална производителност. Процесът на измиване включва фаза на предварително измиване със студена вода, измиване с гореща сапунена вода и изплакване.

Тунелите за миене от серията „ESFERA“ могат да бъдат адаптирани към нуждите и изискванията на всеки клиент. Дизайнът на машините позволява достъп до всяка една част от машината, като по този начин улеснява нейната поддръжка и почистване.

Тунел за измиване 500 единици/час

Xucla

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 500 е с капацитет от 500 единици/час. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за големи производства. Автоматично зареждане на касите. Придвижването на касите вътре в тунела е автоматично. На изхода касите могат да бъдат взети от оператор или да се предвижат чрез конвейерна лента.

Водата се затопля чрез  електрически съпротивления. Тунелите са оборудвани с ротационен филтър, които премахва твърди частици и осигурява максимална производителност. Процесът на измиване включва фаза на предварително измиване със студена вода, измиване с гореща сапунена вода и изплакване.

Тунел за измиване с обдухване 500 единици/час

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 500 е с капацитет от 500 единици/час. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за големи производства. Автоматично зареждане на касите. Придвижването на касите вътре в тунела е автоматично. На изхода касите могат да бъдат взети от оператор или да се предвижат чрез конвейерна лента.

Електрическа машина за миене за 150 единици/час

Xucla

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 150 е с капацитет от 150 единици/час. Процесът на измиване включва фаза на предварително измиване със студена вода, измиване с гореща сапунена вода и изплакване.

Тунел за измиване 300 единици/час

Измиващият тунел от серията „ESFERA“ модел 300 е с капацитет от 300 единици/час. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за големи производства. Автоматично зареждане на касите. Придвижването на касите вътре в тунела е автоматично. На изхода касите могат да бъдат взети от оператор или да се предвижат чрез конвейерна лента.

Дизайнът на машините позволява достъп до всяка една част от машината, като по този начин улеснява нейната поддръжка и почистване. Водата се затопля чрез директно впръскване на пара или чрез електрически съпротивления. Процесът на измиване включва фаза на измиване с гореща сапунена вода и изплакване.

Тунел за измиване с обдухване 300 единици/час

Xucla

Измиващият тунел модел 300 е с капацитет от 300 единици/час. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за големи производства. Автоматично зареждане на касите. Придвижването на касите вътре в тунела е автоматично. На изхода касите могат да бъдат взети от оператор или да се предвижат чрез конвейерна лента.

Тунел за измиване на палети 40-60 единици/час

Xucla

Тунел за измиване на палети с капацитет от 40-60 единици/час. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за средни производства. Ръчно товарене и разтоварване на палети. Придвижването на палетите в тунела е автоматично.

Измиващ тунел с лента за товарене и разтоварване

Тунел за измиване на контейнери. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за лесно товарене и разтоварване на контейнера. Автоматична система за подаване, придвижване, напускане на контейнерите посредством транспортна верига.

Модели с капацитет:

50-80 единици/час; 100-120 единици/час; 130-160 единици/час

Тунел за миене на окачени каси

Xucla

Тунел за измиване на висящи каси. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен малки, средни и големи производства. Системата за транспортиране на касите е адаптирана към инсталацията на клиента.

Модели с капацитет:

300 единици/час; 500 единици/час; 750 единици/час; 1000 единици/час

Машина за измиване на евро колички

Xucla

Машина за измиване на 200 литрови колички с капацитет от 20-30 бройки/час. Компактен и ергономичен дизайн предназначен за средни производства. Автоматично зареждане и изваждане на количките. Обръщане на 180°С за перфектно почистване. Автоматичен цикъл включващ предварително накисване, миене и плакнене.

Машина за измиване на контейнери

Xucla

Машина за измиване на контейнери с капацитет от 20-30 бройки/час. Компактен и ергономичен дизайн предназначен за средни производства. Възможност за миене на вани, палети, каси. Автоматично зареждане и изваждане на контейнерите. Обръщане на 180°С за перфектно почистване. Автоматичен цикъл включващ предварително накисване, миене и плакнене.

Машина за измиване на колички и етажерки 10-15 броя/час

Машина за миене на колички и етажерки с капацитет от 10-15 броя/час. Компактен и ергономичен дизайн. Ръчно товарене и разтоварване на колички и стелажи. Вграден резервоар. Автоматичен цикъл включващ предварително накисване, миене и плакнене.

Машина за измиване на колички и етажерки с две врати 10-15 броя/час

Машина за миене на колички и етажерки с капацитет от 10-15 броя/час. Компактен и ергономичен дизайн. Ръчно товарене и разтоварване на колички и стелажи. Вграден резервоар. Автоматичен цикъл включващ предварително накисване, миене и плакнене. Две врати, вход и изход за разграничаване на мръсната зона от чистата зона.

Тунел за измиване на колички и етажерки 50-60 броя/час

Тунел за измиване на колички и стелажи с капацитет от 50-60 броя/час. Компактен и ергономичен дизайн. Автоматично зареждане и разтоварване на колички и рафтове. Движението на количката в тунела е автоматично. Вграден резервоар за оптимално използване на пространството в машината.

Машина за измиване на клетки за птици 40 броя/час

Машина за измиване на клетки за птици с капацитет от 40 броя/час. Компактен и ергономичен дизайн. Ръчно товарене и разтоварване на клетките. Автоматичен цикъл включващ предварително накисване, миене и плакнене.

Тунел за измиване на варено-пушени продукти

Тунел за измиване на варено-пушени продукти с капацитет от 300-600 броя/час. Практичен и функционален дизайн, постигащ перфектно измиване. Зареждането може да бъде ръчно или автоматично  чрез зареждаща конвейерна лента. Придвижването вътре в тунела е автоматично. На изхода продуктите могат да бъдат взети ръчно от оператор или автоматично посредством конвейерна лента.

Тунел за окачване и измиване на варено-пушени продукти

Тунел за окачване и измиване на варено-пушени продукти с капацитет от 50-100 броя/час. Компактен и ергономичен дизайн, предназначен за средни предприятия. Системата може да бъде адаптирана към инсталацията на клиента.

Тунел за обезсоляване на варено-пушени продукти

Машина за индивидуално измиване или обезсоляване на варено-пушени продукти, окачени на рафтове или колички, с автоматичен процес на измиване. Капацитет от  10-15 рафта/час. Компактен и ергономичен дизайн. Ръчно товарене и разтоварване на рафтове или колички. Вграден резервоар за оптимално използване на пространството в машината. Автоматичен цикъл включващ предварително накисване, миене и плакнене.

Машина за измиване и стерилизиране на ножове и ръкавици

Xucla

Машина за измиване и стерилизиране на 25 до 40 поставки за ножове и мрежести ръкавици (в зависимост от вида на поставката за ножове). Машината се състои се резервоар за вода, загряван от електрически резистори.От резервоара засмуква помпа, която захранва с въртеливо движение пръскачките и извършва измиване-стерилизиране и изплакване. Температура на измиване и стерилизиране е 85° C. Водата за изплакване се възстановява в резервоара за измиване. Цикълът се извършва за приблизително 10 минути. Всеки цикъл се записва в компютърен файл, който позволява да бъде записан на компютър за последващи консултации. Системата за дезинфекция е в съответствие със съществуващите европейски разпоредби и е ефективна срещу E-coli, листерия и салмонела.

Количка за ножове

Xucla

UVA шкаф за колички с ножове

Машина за измиване и стерилизация KH BOX 20

Xucla

Машина за измиване и стерилизация на 20 поставки за ножове. Състои се от резервоар за вода, нагряван от електрически резистори. Помпа засмуква от резервоара, който захранва въртящи се пръскачки, които измиват, изплакват и стерилизират ножовете и ръкавиците. Пълният цикъл на машината се състои от измиване, изплакване и полиране-стерилизиране и се извършва за около 1 час.

Машина за измиване на аксесоари

Xucla

Машина за миене и стерилизиране на съдове и аксесоари. Състои се от резервоар за вода, нагряван от електрически резистори, помпа, която засмуква от резервоара и захранва въртящи се пръскачки, които измиват, стерилизират и изплакват. Пълният цикъл на машината се състои от измиване, изплакване и стерилизиране и се извършва за около 5-10 минути.

Хигиенна станция за персонал

Xucla

Хигиенна станция включваща дезинфекция на ръцете, бариера и почистване на подметките. Когато работникът влезе, фотоклетка с таймер стартира процеса на миене. Подметките се почистват, докато работникът преминава през станцията. На изхода, работникът поставя ръцете си в зоната за дезинфекция, впръстква се дезинфектиращ препарат, след което преминава през бариерата. Станцията има заключващ се шкаф, съдържащ електрическата кутия с място за съхранение на препарати. На изхода от едната страна има място за поставяне на резервоар за сапун (25 л.).

Пълна хигиенна станция

Xucla

Станция за почистване на подметки, миене на ръце и бариера за преминаване, която се отваря, след извършване на дезинфекцията на ръцете. Фотоклетка с таймер стартира процеса на измиване и сушене на ръцете. Подметките се почистват, докато работника  преминава през станцията. На изхода, работника поставя ръцете за дезинфекция, след което е възможно преминаване през бариерата. Станцията разполага със заключващ се шкаф, който съдържа електрическата кутия заедно с място за съхранение на препарати. На изхода от едната страна има място за поставяне на резервоар за сапун (25 л.).

Компактно персонално хигиенно оборудване

Xucla

Компактно оборудване за лична хигиена, състоящо се от пълноразмерен умивалник и индивидуално четкане на подметките с дезинфектант.

Станция за дезинфекция на ръце с бариера

Станция за дезинфекция на ръце в бариера. При въвеждането на двете ръце се впръсква дезинфекцираща течност, след което е възможно преминаванете през бариерата. Станцията разполага със заключващ се шкаф, който съдържа електрическата кутия заедно с място за съхранение на дезинфекциращи препарати.

Пълна хигиенна станция

Xucla

Станция за почистване на подметки, миене на ръце и бариера за преминаване, която се отваря, след извършване на дезинфекцията на ръцете. Фотоклетка с таймер стартира процеса на измиване и сушене на ръцете. Подметките се почистват, докато работника  преминава през станцията. На изхода, работника поставя ръцете за дезинфекция, след което е възможно преминаване през бариерата. Станцията разполага със заключващ се шкаф, който съдържа електрическата кутия заедно с място за съхранение на препарати. На изхода от едната страна има място за поставяне на резервоар за сапун (25 л.).

Двойна хигиенна станция

Xucla

Двойна хигиенна станция, едната включва почистване на подметки и бариера, а другата почистване на подметки, дезинфекция на ръце и преминаване през бариера.

Базова хигиенна станция

Xucla

Станция за почистване на подметки, миене на ръце и бариера за преминаване, която се отваря, след извършване на дезинфекцията на ръцете. Фотоклетка с таймер стартира процеса на измиване и сушене на ръцете. Подметките се почистват, докато работника  преминава през станцията. На изхода, работника поставя ръцете за дезинфекция, след което е възможно преминаване през бариерата. Станцията разполага със заключващ се шкаф, който съдържа електрическата кутия заедно с място за съхранение на препарати.

Базова хигиенна станция PLUS

Хигиенна станция включваща почистване и дезинфекция на ръце и подметки, цялостна стенна мивка с ръчен дозатор и бариера за преминаване.

Базов хигиенен вход с бариера

Двойна станция за дезинфекция на ръце и бариера. Станцията има заключващ се шкаф, съдържащ електрическата кутия с място за съхранение на препарати.

Вана за дезинфекция на ботуши

Xucla

Вана за дезинфекция на ботуши

Машина почистване на ботуши

Xucla

Машина за почистване на ботуши

Xucla

Машина за почистване на обувки, със странични и долни четки.

Вана за почистване на ботуши

Xucla

Вана за почистване на ботуши. Когато работника стъпи в ваната, детектор с таймер активира четките и всмукването на вода. Подметките се почистват, докато работникът преминава.

Машина за почистване на ботуши

Xucla

Машина за почистване на обувки. Операторът се позиционира в центъра на стойката и натиска бутон, чрез който се задвижват четките. След няколко секунди се впръсква почистващ препарат, последвано от изплакване.

Автоматична машина за почистване на ботуши

Автоматична машина за почистване на обувки. Операторът поставя крак в центъра на машината и натискайки бутон, задвижва четките. Предлагат се две вертикални четки и една долна четка.

Машина за почистване на ботуши

Xucla

Автоматична машина за почистване на обувки. Работникът се позиционира в центъра на машина и натиска бутон, за задвижване на четките и впръскване на препарат.

Стойка за ръчно почистване на ботуши

Ръчна стойка за миене на ботуши от неръждаема стомана,  с/без дозатор за сапун, найлонова четка, аботи с крачен бутон. Подсилена конструкция и лесна за почистване.

Механична въртяща се бариера

Бариера за преминаване в една посока.

Автоматична въртяща се бариера

Автоматична бариера, която позволява преминаване само в една посока. При преминаване работника докосва бариерата и тя се завърта автоматично при получаване на електрически сигнал. Комплектът е фиксиран към пода и към стената.

Автоматичен дестакер за касети 2000 броя/час

Автоматичен дестакер за мръсни и чисти касети с различен формат. Компактен дизайн, който осигурява максимална надеждност и продуктивност, 2000 каси/час.

Автоматичен стакер за консерви

Автоматичен стакер за конверси. Оборудване, включващо лента за приемане на консервите, бутала и пневматични буфери. Система за вдигане и спускане на контейнера с хидравличен ножичен подемник. Позволява зареждане на консерви в контейнера пласт по пласт.

Автоматичен дестакер за консерви

Автоматиен дестакер на консерви. Оборудване, включващо хидравличен ножичен подемник, механично бутало и сортировъчна лента. Позволява разтоварване на консерви върху лентата слой по слой.

Автоматичен стакер за касети 1000 броя/час

Автоматичен стакер за мръсни и чисти касети с различен формат. Компактен дизайн, който осигурява максимална надеждност и продуктивност, 1000 каси/час.

Повдигач за каси 1000 броя/час

Повдигач за каси с различен размер. Касите се подават към линия, изградена от конвейерна лента. С помощта на верига от неръждаема стомана, касите се повдигат нагоре или надолу. Компактният дизайн осигурява максимална надеждност и производителност,  1000 каси/час.

Повдигач за каси

Повдигач за каси с различен размер. Повдигане или сваляне  на касите с вертикална система посредством централна верига. Конструкция с оптимално използване на работното пространство и максимална надеждност по време на работа.

Повдигави и елеватори

Xucla

Xucla

а) Повдигач за 200 л колички

Повдигач за 200 литрови колички. Компактен и функционален дизайн, предназначен за максимална сигурност. Регулируема височина на разтоварване. Максимална височина на натоварване 250 kg.

Модели с максимална височина на разтоварване: 1,5 м; 2,0 м; 2,25 м; 2,5 м; 2,75 м; 3,0 м;

б) Елеватор за контейнери, 2770 мм

Xucla

Елеватор за контейнери Dolav с вместимост 620 литра. Конструкция от неръждаема стомана AISI 304, със защитни панели. Максимален товар на повдигане от 600 кг до 700 кг в зависимост от модела. Неподвижна основа с 12-милиметрова плоча с отвори за закрепване към пода. Елеваторът няма горна връзка за задържане на колоната. Основата е фиксирана върху пода, което е единствената точка за закрепване. Двойна плъзгаща се предна врата с магнитен детектор за безопасност, който предотвратява вдигането и спускането на контейнера, ако вратите са отворени. Колоната е подсилена от тръбна конструкция, разположена под двигателя и достигаща до основата на пода. Тази тръбна конструкция носи метална мрежа с размери 50x50x4, която служи като защита от едната страна. Механизъм за сигурност в случай на износване на гайката или на шнека. Електрическо табло за управление, закрепено на колоната, с наклонен покрив, от неръждаема стомана. Бутони за изкачване и спускане, със спиране във всяка позиция.

Модели с максимална височина на разтоварване 2 770 мм.; 2500 мм; 5200 мм

в) Елеватор за контейнери, 2000 кг

Xucla

Хидравличен елеватор за контейнери, максимално натоварване 2 000 кг. Конструкция от неръждаема стомана AISI 304. Вътрешна структура от структурен профил HEB inox. Двойна опорна колона и подсилена структура. Основи за закрепване към земята. Защитни предпазни решетки. Ръчно управление с помощта на лост.

Хигиена

Хигиенни решения включващи:

 • Разнообразни модели мивки с колянен бутон или фотоклетка, с педали, ръчен дозатор за сапун, подсилени конструкции и лесни за почистване.
 • Модули от алуминиеви шкафчета, едининични или двойни
 • Шкафчета от неръждаема стомана от 1, 2, 4 или 5 модула с по 1 или 2 врати, с вентилация и заключване с ключ за всеки модул. Наклонен покрив. Крачета с регулатори на височината. По избор: пробити врати. Затваряне с катинар.
 • Пейки от неръждаема стомана за съблекални
 • Закачалки за ботуши и престилки
 • Стойка за торба за боклук
 • Подов сифон – отвори за отводняване от неръждаема стомана. Със или без филтър за отпадъци. Вертикални или странични изходи. Подсилена конструкция.
 • Маса от неръждаема стомана за ръчно миене на престилки. Сгъваеми и регулируеми опори за престилки. Найлонова четка и дозатор за сапун от PVC.
 • Държачи за дезинфекция на ножове

Поставки за ножове и ръкавици. Различни формати: Отворени, решетъчни или затворени. Двойна подпора от полиетилен. Подсилена конструкция и лесна за почистване. Принадлежности: поставка за ръкавици, поставка за закрепване към маса и количка за транспортиране на поставките за 40 ножа.

 • Дезинфекция на ножове

Шкаф от неръждаема стомана за дезинфекция на 10 или 20 рафта за ножове с помощта на ултравиолетови лъчи.

 • Аксесоари

Шкафове от неръждаема стомана за аксесоари и прибори. Регулируеми по височина вътрешни рафтове от ламарина. Кръгли крачета със стоманени регулатори на височината. Врати със заключване и ключ. Подсилена конструкция и лесна за почистване.