QDSnacks

Иновативна технология за производството на месни снакс продукти

Иновативна технология за производството на месни снакс продукти.

QDSnacks

METALQUIMIA представя линиите QDSnacks® ECOLINES (ECOSTART & ECOPLUS), които предлагат на световния пазар напълно ново решение за производство на всички видове месни, вегански и комбинирани снакс продукти в една линия.

Системите за сушене с хоризонтален ламинарен поток на инсталацията QDSnacks® ECOLINE, проектирани от METALQUIMIA, дехидратират равномерно и прецизно всякакъв вид снакс продукт на базата на месо или протеини.

Иновативната система GQSnacks се характаризира с постоянен контрол на условията на въздуха и рандемана на продукта, осигурявайки максимална прецизност и повторяемост на резултатите от всяка партида.

В допълнение, новата технология предлага работен диапазон от температури, от 20ºC до 90ºC, с всяко ниво на относителна влажност, така че може да се извърши практически всеки процес на готвене и сушене, включително мокро и сухо готвене.

Наред с линиите за производство QDSnacks® ECOLINES, METALQUIMIA представя широка гама от нови аксесоари за снабдяване на производствени мощности, сред които се открояват: екструдер с ниско налягане за месни пръчици, свиваща се лента или товарач на коекструдирани пръчици.

QDSnacks® ECOLINES осигуряват производството на множество готови за консумация месни снакс/чипс, които са стабилни при стайна температура в продължение на месеци, като запазват вкуса, текстурата и външния си вид свежи, както през първия ден след производството.

За повече информация относно производствени капацитети и технически спецификации, моля да се свържете с нас на имейл: office@jvn.bg.