D-ICER
Високоефективно многоетапно размразяване на месни блокове
Характеристики:
Технологията D-ICER осигурява на месопреработвателя значително намаляване на времето за размразяване, по-малко необходимо подово пространство, опции за модулен растеж, както и подобрени рандемани.
Ексклузивната технология за размразяване D-ICER за многоетапно размразяване на цели мускулни групи или продукти от мляно месо съчетава пълен контрол на термичните цикли на нагряване и охлаждане, фазите на вакуум и видовете движение на месото, с много бързо и равномерно окончателно охлаждане, гарантира, че получената размразена суровина ще бъде с най-високо качество (силно препоръчително за инжекционни процеси) и максимална безопасност на храните.
Основни предимства:
- Total 4.0 Connectivity: пълна проследяемост
- Много нежен масаж: размразен продукт с най-високо качество
- Ненадмината производителност на процеса
- Интелигентен термичен контрол и по-малко време за обработка
- Необходимо е по-малко място
- Напълно електрическа система за задвижване и технологична отпростеност на всички компоненти за максимална оперативност и минимална поддръжка
- Онлайн контрол на температурата на зреене на месото
- Автоматично вградено управление на отопление/охлаждане
- Автоматичен контрол на нивото на вакуум
- Зареждане с допълнителна лента за подаване
- Огледално полирано вътрешно покритие за максимално лесно почистване
- Изключителната система за максимален наклон на барабана улеснява бързото изваждане на суровината, необходимо за получаване на продукт без пяна
За повече информация относно производствени капацитети и технически спецификации, моля да се свържете с нас на имейл: office@jvn.bg.