Партньори

Partners

Фирма „Джей Ви Ен” ЕООД е официален и ексклузивен представител за България на световно известната немска компания „Hela Gewürzwerk Hermann Laue”.

Историята на фирма „Hela Gewürzwerk Hermann Laue” започва през 1905 година в град Хамбург, Германия когато г-н Херман Лауе развива бизнеса на предприемач на подправки и обвивки. От тогава, компанията се разраства благодарение на иновативния си подход и стратегия за развитие.

Разработката на подправъчни смеси и функционални адитиви за месопреработвателната индустрия, направата на индивидуална опаковка, както и представянето на първият кетчуп с подправки на немския пазар са само някои от основните причини за успеха на фирмата.

Днес, клиенти на фирмата са не само малки месарници и месопреработвателни предприятия, но също така световно известни вериги супермаркети и вериги за бързо хранене.

Partners

METALQUIMIA, основана в Жирона (Испания) през 1971 г., е водеща компания, специализирана в машини и технологии за промишлено производство на варени, мариновани и сушени месни продукти. Компанията фокусира дейността си върху технологичните иновации и осигуряването на максимално качество, ефективност и автоматизация на широката гама от производствени линии, предназначени за месната индустрия и присъстващи в най-големите месопреработвателни предприятия в света.

Metalquimia е проектирала, разработила и патентовала от самото си създаване широка гама от машини, включително цялостни системи за приготвяне на саламура, инжектори, тендери, тумблери, вакуум пълначни системи за цели мускулни групи, линии за мариноване, размразители, автоматични QDS линии за сушени слайсирани продукти, иновативни производствени линии за месни снакс продукти.

Partners

Световен лидер в производството на форми и мултиформи от неръждаема стомана за варено-пушени и шункови продукти. JO-BEX-MAN® е динамична компания с богат опит във формоването на месни парчета. Компанията работи със собствени проекти, технологии и патенти, за да задоволи всяка една от различните нужди по отношение на формирането на месо. Всички машини и инсталации могат да бъдат адаптирани към нуждите на всеки клиент, за да осигурят максимална ефективност.

Partners

XUCLA е компания основана преди повече от 60 години в град Жирона, Испания и специализирана в проектирането и производството на машини за хранително-вкусовата промишленост (транспорт, логистика, хигиена, дезинфекция и измиване).

В своите две производствени бази, компанията произвежда оборудване за дезинфекция, миене и сушене на касети, стелажи, колички, контейнери, палети, каси, санитарни стъпала и много др.

Partners

Huckfeldt & Thorlichen GmbH and Co KG е международна компания с изключително богат опит в производството на обвивки за колбаси. От 1908 г. компания разработва и произвежда висококачествени обвивки за колбаси, които присъстват в редица държави с дълги и богати традиции за месни специалитети като Германия, Франция, Италия и Испания.

Partners

ACE Ingredients е международно предприятие, специализирано в изследването, производството и развитието на съставки, добавки и други ключови продукти и решения, критични за хранително-вкусовата промишленост. Компанията е стартирана от TDS – най-голямата компания в света за производство на трансглутаминазa. ACE Ingredients предлагат решения в производството на  месо, млечни продукти, напитки, риба/сурими, зеленчуци и хлебни продукти.

Partners

K+S е световен доставчик на минерални продукти за селскостопанските, промишлените, потребителските и обществените сегменти. Фирмата търгува със сол, калиеви и магнезиеви продукти и др. Минералните соли на K+S са уникални, естествени продукти. Като основен компонент от нашата диета, те играят решаваща роля в производството и преработката на храни. Независимо дали се използват като подправка, консервант или обогатяване, в месни продукти, печени изделия, закуски или сирене, K+S има правилното решение за всяко приложение.

Partners

PROMAR работи в хранително-вкусовата промишленост от 30 години. През това време компанията се е превърнала в един от най-важните играчи на полския пазар и редица международните пазари. PROMAR разполага с модерен производствен завод отговарящ на строгите стандарти BRC 8 и IFS, също така разполага със собствена микробиологична лаборатория. Компанията предлага Кошер, Халал, Био и продукти без алергени, а R&D отдела създава индивидуални решения за най-взискателните клиенти. Продуктовото портфолио включва саламури за инжектирена, подправки и подправъчни смеси, аромати, маринати и сосове, както и функционални добавки, удължаващи срока на годност и вкуса и консистенцията на продуктите.

Partners

Eurogum A/S е един от водещите европейски производители на карагенан и алгинат за хранително-вкусовата промишленост. Повече от 25 години основният фокус на EUROGUM е разработването на индивидуални решения с приложение в месни продукти, млечни продукти, десерти и хлебни изделия. Постоянното развитие на продуктите, иновациите и постоянният контрол на качеството са ключови параметри за успеха и растежа на EUROGUM.