Обвивки

Casings

Huckfeldt & Thorlichen GmbH and Co KG е международна компания с изключително богат опит в производството на обвивки за колбаси. От 1908 г. компания разработва и произвежда висококачествени обвивки за колбаси, които присъстват в редица държави с дълги и богати традиции за месни специалитети като Германия, Франция, Италия и Испания.

 


 

Комбинацията от текстил и фин колаген осигуряват здравина и добра еластичност. Пропускливостта на обвивките допринася за намаляване на времето на сушене. Обвивките с мрежа придават уникална форма на слайса, както и външен вид на продукта, който го откроява, както на щанда за самообслужване, така и на деликатесната витрина. Използването на обвивките „HUKKI“ е средство за производителите да дадат уникална разпознаваемост на своите продукти.

HUKKI PLAIN (Диаметът: 40-175)

HUKKI PLAIN е изчистен вариант на обвивка с матова повърхност. Колагеновата обвивка предлага текстилно подсилване с висока стабилност и безопасно ферментиране на вашия колбас. HUKKI работи особено добре за продукти с плесен. Процесът на пълнене и белене на обвивки HUKKI е изключително лесен.

HUKKI NET (Диаметър: 40-145)

Обвивките HUKKI NET представляват хармонична мрежа с диамантени шарки придаваща елегантен вид на вашия продукт. Обвивките се предлагат в различен цвят мрежи.

HUKKI HITCH (Диаметър: 45-175)

Атрактивни обвивки за сурово-сушени колбаси с текстилна мрежа придаващи отличителен вид на вашите продукти. Цветът на мрежата може да бъде съобразен с желанията на клиента, като например зелено-бяла, червено-бяла, канапена, зелено-бяло-червена и много др.

HUKKI Спираловидна мрежа (Диаметър: 65-120)

Обвивка HUKKI със спираловидна мрежа осигурява изключително оригинален и атрактивен вид на сурово-сушените колбаси.

HUKKI HONEYCOMB Пчелна пита (Диаметър: 65-175)

Вярваме, че висококачествените колбаси изискват единствена по рода си обвивка. Съгласен ли си?  Пчелната пита HUKKI HONEYCOMB  придава на вашия сурово-сушен колбас  атрактивност и разпознаваемост. Специално разработената обвивка във форма на пчелна пита се откроята с уникалния си вид. Поради естествената си естетическа форма и предимствата, които има в процеса на зреене, този вариант на обвивка е една от предпочитаните от нашите клиенти.  Обвивката разполага с рип корда, вплетена в мрежата,  за оптимално премахване.

HUKKI Daisy Slice (Диаметър: 54-145)

HUKKI Daisy Slice е друг фаворит в палитрата от обвивки на фирма HUKKI. Красотата на обвивките HUKKI Daisy Slice се вижда напълно в процеса на слайсиране. Обвивката HUKKI Daisy Slice е специално направена за студени разфасовки или като топинг за пица, защото тук формата наистина показва своята идентичност. Можем да предложим мрежа в почти неограничен избор от цветове, разновидности и размери. С цел по-лесно премахване, обвивката разполага с рип корда.

HUKKI FIBROUS NET (Диаметър: 50-145)

Обвивките HUKKI фиброс с мрежа са изключително лесни за употреба (ръчно или напълно автоматизирано). Предлагат се в различен цвят мрежи и са лесни за отстраняване. Обвивките са идеали за пушено топено сирене и други вариации на пушено сирене.

 


 

Галерия на нашите обвивки