Цялостни решения за Вашите идеи

Качество, познания и иновации – перфектната комбинация

Органик, без Е-номера или без алергени – ние имаме Вашето решение

За нас

Фирма „Джей Ви Ен” ЕООД, основана през месец май 1991 година, е търговска компания специализирана в изготвянето на цялостни технологични решения в областта на хранително вкусовата промишленост в България. Да бъдем надежден партньор, предлагащ винаги качествено обслужване и индивидуални решения, е част от нашата философия на модерно развиваща се компания.

Професионализъм, стремеж към иновации и адаптация към постоянно променящите се изисквания и тенденции на световния пазар са основата на нашата стратегия за развитие като водеща компания на българския пазар.

Кариери

Ако искате да станете част от нашия екип от професионалисти, Ви молим да изпратите автобиография и снимка на следния имейл адрес: office@jvn.bg

Индустрии и продукти

Месна индустрия

Месна индустрия

Разполагаме с технолигичен отдел, който е на Ваше разположение за разработката на индивидуални решения, традиционни продукти или иновативни рецептури.

Рибна индустрия

Рибна индустрия

Предагаме богат асортимент от висококачествени подправъчни смеси, функционални адитиви и възможност за индивидуални разработки за всякакъв вид рибни продукти.

Млечна индустрия

Млечна индустрия

В сферата на млечната индустрия предлагаме богат асортимент от овкусители, подправъчни смеси, билки, био продукти, млечни протеини и ензими.

Сладкарска индустрия

Сладкарска индустрия

Предлагаме широк асортимент от топинги с интензивен вкус и аромат, вкусни добавки за сладоледи, кремове, десерти, сосове, декорации и др.

Супермаркети

Супермаркети

В днешни дни щандовете в специализираните магазини за месни изделия и супермаркети са вече немислими без мариновани месни заготовки.

ХоРеКа

ХоРеКа

Чрез нашите партньори от фирма „Hela Gewürzwerk Hermann Laue” можем да предложим богата гама от овкусители, инстантни сосове, супи, десерти и други продукти.

Партньори

Фирма „Джей Ви Ен” ЕООД е официален и ексклузивен представител за България на световно известната немска компания „Hela Gewürzwerk Hermann Laue”.

Историята на фирма „Hela Gewürzwerk Hermann Laue” започва през 1905 година в град Хамбург, Германия когато г-н Херман Лауе развива бизнеса на предприемач на подправки и обвивки. От тогава, компанията се разраства благодарение на иновативния си подход и стратегия за развитие.

Разработката на подправъчни смеси и функционални адитиви за месопреработвателната индустрия, направата на индивидуална опаковка, както и представянето на първият кетчуп с подправки на немския пазар са само някои от основните причини за успеха на фирмата.

Днес, клиенти на фирмата са не само малки месарници и месопреработвателни предприятия, но също така световно известни вериги супермаркети и вериги за бързо хранене.

Свържете се с нас

„Джей Ви Ен” ЕООД

Бул. „Симеоновско шосе” 120. Гр. София 1700, България

Тел/факс: +359 2 860 12 48

office@jvn.bg